Direktlänk till inlägg 9 september 2012

söndag

Av Catti - 9 september 2012 13:43

Helgen blev inte som jag tänkt mig men sånt är livet...

Denna veckan som kommer så har jag 1 möte, i övrigt så ska jag försöka putsa fönster, damma och moppa....

Idag har jag putsat några fönster, dom blev renare även om det blev ränder och flammigt men skit samma....

Fick besök av Titti i helgen och vi får se till att komma ut på lite roligheter snart, förra gången blev rolig även om det blev lite knas hahaha

Känner att det är "backen i" som gäller, antingen eller så att säga....

Nu ska jag se om riset har "dragit" klart så att det blir middag, lite sugen är jag allt...

Antar att det är dags att försöka få ihop tankarna och vissa saker i livet, "gör rätt eller gör om" så att säga...

Renbäddad säng och nyduschad kvinna som förhoppningsvis får sova lite mer denna natten än förra....

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se