Direktlänk till inlägg 5 september 2012

skit också!!!

Av Catti - 5 september 2012 23:12

Trött på falskhet, utnyttjande, lögner och annat spelande med andra människor...

Vill inte men börjar tro att jag inte kan eller bör lite på vissa personer, eller inbillar jag mig???

Vill sova, behöver sova men kan inte   

Igår hade jag ett möte, det gick bra och mycket tack vare stödet jag fick av underbara Lena, kram på dig du underbara kvinna...

I övrigt så har jag fått order om att vila mycket men det är svårt, det enda jag kan göra är att försöka...

Idag blev jag ganska besviken och har tagit en del beslut, får se hur det slutar...
 (kanske därför jag har svårt att somna???)

Satt på balkongen idag när Hasse kom förbi, hade inte han varit här och stoppat mig så hade jag tänt på grillen och eldat upp skiten MEN det gjorde jag inte, INTE idag, men det kommer säkerligen fler dagar då jag blir less och DÅ kanske ingen hinner stoppa mig från det....

Vet verkligen inte vad eller vem jag ska tro och lita på, kanske vore bra av mig att stänga av telefonerna ett tag och försöka få lugn???

Skulle egentligen på möte i THN nästa vecka men personen ringde idag och ändrade datum, det är för mycket just nu...

Återstår att se om jag kan somna, annars får jag göra det vid annat tillfälle...

Passar på att ge en    till alla    och en    till er andra   

Tjingeling...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se