Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Oooops

Av Catti - 31 juli 2012 15:21

Det är några dagar sedan jag sist skrev, så frågan är vad som hänt? DET vet bara dom som har med det att göra   

Idag har jag och Filip varit på äventyr och kvällen tänker jag tillbringa med att ligga i sängen, se på film och mumsa gott...

Nu när jag gett ett livstecken från mig så är det dags för mig att försöka att värma mig under täcket, saknar verkligen ett badkar men får nöja mig med duschen och täcken att kura ihop under.   

Tjingeling...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Silver

1 augusti 2012 19:49

har du funderat på att allt du gör får en konsekvens?

Catti

23 augusti 2012 17:08

IP-nummer 194.17.154.25
Värdnamn grants.fargelanda.se
Stad Vänersborg
Land Sweden
Longitud 12.3167
Lattitud 58.3667

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se