Direktlänk till inlägg 23 juli 2012

Ohh yeah

Av Catti - 23 juli 2012 17:48

Livet känns så gott, det är sommar trots lite taskigt väder men detsto mer skiner solen i mitt liv   

Snart fyller min mittenprins 15 år och det ska firas, sedan dröjer det inte länge innan lillprinsen blir 5...

Har nyss ätit en mastig middag med ris, fiskbullar och sås *burrrrp* och lillbus är lagd i säng och denna mamman har intagit soffläge...

Funderar på om jag ska skicka ett sms till en person    men avvaktar en stund... 

Till helgen ska jag vara barnledig och funderar på om jag ska hålla mig här i stan eller dra mig iväg på "äventyr"   

Nu ska jag bara ta och slappa, på onsdag ska vi grilla och jag funderar på om jag ska passa på att elda upp några "papparslappar"    funderar starkt på att filma skiten och lägga ut på internet, varför jag ska elda upp dom??? helt enkelt bara för att jag KAN och I DON´T GIVE A FUCKING SHIT!!!!    

Tjingeling... 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se