Direktlänk till inlägg 15 juli 2012

Söndag

Av Catti - 15 juli 2012 09:54

Idag kommer Filip och Linus hem, saknat mina godingar    

Imorgon så ska jag tillbaka till polisen där de ska gå igenom mobilen, såg även att jag har sparat ALL konversation sedan 20 november 2011 så det finns en hel del för polisen att plöja igenom...

Personen har nu skrivit 2 blogg inlägg där han önskar att jag ska få cancer, varken jag eller polisen är roade...

Har även fått sms om att personen ska köpa tabletter den 17:e samt att han ska göra som han brukar och försöka smyga iväg från att stå för det han gjort... Fan, min dildo har mer stake...

Eftersom personen nu försöker göra allt för att förneka sin del så får jag erbjuda att folk kan få läsa igenom mina sms och kolla datorn, DÅ kanske någon reagerar och ger honom hjälp istället för att stjälpa honom, det är dags att sluta förneka, förneka och FÖRNEKA!!!

Nu ska jag ta mig lite kaffe och mysa...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se