Direktlänk till inlägg 11 juli 2012

ohhhh

Av Catti - 11 juli 2012 09:23

Har fått ta vab igår och idag, nu ligger jag med en go smärta i diskbråcket men det brukar sex fixa *SKOJAR*

2 dagar kvar så är jag barnledig, känns riktigt bra med tanke på att jag fått några extra tusingar...

Hade mitt ex här en sväng igår, vi ska försöka lägga upp en struktur eftersom det verkar som att jag kan bli barnledig 3 helger på raken efter semestern....

Nu ska jag försöka få på mig lite kläder innan jag ska iväg en snabbis till Stefan för att hämta en eller två saker, sedan ska jag vänta på att höra från en person ;-)

Tjingeling....

 
ANNONS
 
Carin

Carin

11 juli 2012 13:05

Hehe, det där stämmer nog. Mitt ex hade två diskbråck i ryggen och han hävdade bestämt att sex hjälpte. För att det blev bra rörelser för ryggen men kanske också för att endorfiner frigörs och lindrar smärtan?

http://markesklader.theinformationguru.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se