Direktlänk till inlägg 28 juni 2012

Torsdag

Av Catti - 28 juni 2012 17:50

Idag har jag varit på anställningsintervju, jag fick jobbet   

Är lite i valet och kvalet om jag ska berätta eller inte, personen har bara frågat om jag ska eller har anmält, den har inte frågat vem eller vilka som uppmanat mig till det....

Får jag frågan så kanske jag berättar, har en känsla att det inte kommer bli kul...   

Imorgon är det sista vardagen på denna månaden, jag ska vara barnledig och försöka få fixat sånt som jag inte kommer hinna eller orka med nu till veckan, lär ju vara ganska trött nästa fredag när jag jobbat 7-16 varje dag men jag längtar efter att komma igång   

Känner att det känns ganska bra nu trots allt, kunde varit bättre men det är ingen idé att gräva ner sig för något man ändå inte kan göra något åt...   

Nu ska jag se till att lillprinsen kommer i säng och sedan ska jag bara "vara"...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se