Direktlänk till inlägg 20 juni 2012

Underbart

Av Catti - 20 juni 2012 18:59

Det kännsj ju bara så underbart att folk tror det värsta om en, att de har så jävla låga tankar... NOT!!!

TACK så mycket, nu vet jag verkligen var jag har folk!!!

Tänk bara på en sak, sanningen kommer fram, det kan ta tid och kräva en del jobb MEN när sanningen kommer fram så ska ni bara veta att då är det för sent!!!

JAG tänker inte ta andras skit, jag är inte perfekt men jag kan erkänna mina misstag...

Hoppas att ni får ett gott liv för detta var sista gången som jag tog skit, är så jävla trött på lekarna som utspelas...

Till sist så vill jag förklara för en person...

Är man inte tillsammans så har man inget med den personens liv att göra OM inte personen själv vill berätta!! Man kan inte ställa krav då man inte har rättigheter till det...

Är man däremot tillsammans så har man rätt till information OM vad partnern gör!!! Krav bör man ställa om man känner för det och man ska mötas och vara ärliga mot varandra...

Ibland så ska man tänka på att vad man säger eller skriver inte går att ta tillbaka, däremot kan man be om ursäkt och hoppas på att bli förlåten...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se