Direktlänk till inlägg 18 juni 2012

Då var det dags igen...

Av Catti - 18 juni 2012 09:10

Måndag är åter här, hade hoppats på att allergin skulle gött över men det har den inte gjort fast det känns bättre.

Även om jag inte känner för att dra mig ut så måste jag iväg och handla lite, får gå som det går...

Idag ska Linus på möte, imorgon ska jag, Anton och Linus på möte...

I övrigt så är det städ, tvätt och vanliga sysslor som gäller...

Kollade till trädgårdslandet förut och det finns chans till att potatisarna och jordgubbarna hinner bli färdiga, om inte annat så får jag göra potatisknyten med de potatisar jag har och köpa jordgubbar...

OM nu det stämmer så ska det inte regna till midsommar, då blir det grilla som gäller, nobbar sillen och föredrar kött istället...

Kom precis på att jag lovat köra Anton och Emma till vischan på torsdag, de ska på något grillparty om jag fattade rätt....

Måste komma fram till ett beslut angående bilen, ska jag ha den kvar, sälja eller ställa av den???

Nu ska jag skriva lista över det som ska inhandlas idag...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se