Direktlänk till inlägg 16 juni 2012

Jag vill också vara perfekt...

Av Catti - 16 juni 2012 10:09

Jag är så avundsjuk, tänk att få vara så perfekt att man BARA ser brister hos andra...

Jaja, det är tur att det finns folk som inte kastar sten i glashus och kräver att andra INTE får göra det dom själva gör....

Men jag ska egentligen inte yppa mig för jag är sjuk och ska söka en doktor för detta....

OM någon har missat det så är jag ingen trevlig tjej och duger inte....

Imorgon får jag besök av en karl, tjopp o hej leverpastej hahaha

Nu ska jag som är pinsam mysa med lillbus och bara slappa, det är ju trots allt lördag och det betyder mys, bus och kanske     

Tjingeling från ett pinsamt och sjukt as....  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se