Direktlänk till inlägg 11 juni 2012

*gäsp*

Av Catti - 11 juni 2012 08:33

Måndag morgon och jag ligger kvar i sängen och drar mig, ska följa med barnen på läkarbesök idag och kan ligga kvar i någon timme till...

Är ganska trött efter helgens "bravader" samt att jag inte sovit så gott igår och inatt, saknar en famn att mysa i...

Känns som att denna veckan blir långtråkig men jag får härda ut, ska försöka fördriva tiden med att göra en del ansökningar samt biblioteksbesök utöver det vanliga donandet...

Funderar på att ta mig en tripp till NÄL i veckan, klämmer in det någon dag då Filip är på dagis...

Igår kom barnen hem, de blev ganska besvikna över att T inte var här men det får dom leva med...

Nu vaknade Filip och vill ha frukost så jag får hasa mig ur sängen...

Tjingeling...

       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se