Direktlänk till inlägg 7 juni 2012

Dagen har sugit åsneballa!!!

Av Catti - 7 juni 2012 16:44

Har fått frågan från några idag VAD som gjort mig arg, kan säga som så att jag var så nära bristningsgränsen så att OM jag berättat så kanske jag skulle tokat ur helt....

Känner mig själv och får jag bara varva ner så brukar ilskan ha blåst över fort...

Sicken jävla dag jag haft....

Smärta utan dess like i svanken, har inte haft lust att städa men jag har fått bita ihop och tvättat samt städat NÅGRA gånger!!!

Nu fick jag nog och skickade lillbus i säng, han har roat sig med att välta ut kattskålen så det var torrfoder och vatten på det nyskurade golvet...

Han fick för sig att han ville pyssla ihop en present till mig, gulligt värre OM han nu inte fått för sig att hälla ut 4 burkar med glitter och en påse med konfetti i soffan och på golvet så nu ser inte mitt skurade parkettgolv så roligt ut med glitter lysande....

Anton och Emma lagade middag, jag får ta och städa spisen ikväll märkte jag + att jag får ta en sväng med trasa och rengöringsmedel då lillbus kladdat med maten....

Nu får jag sätta fart för det är tydligen dags att lämna skräp till återvinningen...

Tjingeling...

ps! en lite smårolig "sak" hände när jag var i tvättstugan, det ringde en person och undrade om jag var sugen på en dejt i helgen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se