Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Energi, smärta och funderingar...

Av Catti - 24 maj 2012 14:12

Haft energi utan dess like idag, lämnat och hämtat på dagis, klippt Linus, tvättat, hängt tvätt ute, städat Filips rum, rensat bland en massa papper....

Har ont redan nu och hoppas att det går över...

Hade ett samtal idag med en person som fick mig att fundera på förhållanden.... På gott och ont...

Vill inte egentligen, men vad ska jag tro???

Anton och Linus ska iväg i helgen så jag funderar på om jag och Filip ska hitta på något, kanske åka iväg eller ta en myshelg???

Känns som att jag står utanför och ser på, vill ju vara på "insidan" men vad fan ska jag göra???

Jag biter ihop och hoppas att ingen ser innanför masken, å andra sidan så skulle det nog inte spela så stor roll om jag släppte den för det finns bara två personer som bryr sig ändå....

 

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se