Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Torsdag

Av Catti - 17 maj 2012 12:51

Vaknade för en liten stund sedan av en pigg lillbus, skulle lätt kunna sova några timmar till men det går inte för sig...

Är på ett mys humör idag men det blir inget med det, lever i celibat och får acceptera läget oavsett om jag vill eller ej...

Tur att halva dagen snart har gått, då är det inte många timmar kvar att vara vaken... 

Försöker hålla masken men det är svårt, tänker inte blotta mina tankar eller känslor...

Just nu längtar jag tills imorgon, älskar mina barn över allt annat på denna jord men känner att jag verkligen är i behov av att vara barnledig,,,

Denna veckan har inte varit vidare bra för mig, har mått fruktansvärt dåligt... Det värsta är att mina barn fick se det, har mått ännu värre över det...

Har en del förslag för helgen men jag vet inte riktigt vad jag vill eller klarar av, tror att det lutar åt ett håll men det håller jag för mig själv... 

Jag är barnledig och då finns det INGEN som har med det att göra vad jag gör, just nu känns det som att jag skiter i det mesta, förutom mina söner alltså...

Faktum är att ingen har med mitt liv att göra, när/vad/var/hur/varför jag gör något är min ensak... 

Om jag är fri så är det mitt liv och min ensak, annat vore det om jag hade gett någon några löften....

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se