Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

FÖRLÅT

Av Catti - 16 maj 2012 01:45

Jag vill be om ursäkt för det senaste dygnet, jag har inte mått så bra...

Vet att en del personer som känner mig blev oroliga då jag aldrig har betett mig på detta sätt förut, jag kan bara be om ursäkt... FÖRLÅT mig snälla....   

Jag fick en rejäl panikångestattack idag, trodde att jag skulle få åka in till sjukhuset för jag kunde knappt få luft, grät och skakade...

Det var verkligen inte min mening att vara otrevlig, ni som känner mig VET att jag aldrig skulle göra så...

Det är aldrig ok att fräsa i telefon mot någon och sedan kasta på luren, det ÄR ingen orsak men jag kan bara försöka förklara att jag mådde verkligen så dåligt att jag inte ville prata med eller träffa någon...

Jag lagade mat till barnen men har inte klarat av att äta, medan barnen åt så stängde jag in mig i mitt sovrum så att barnen inte skulle behöva se mig sån här...   

Jag skäms verkligen för det jag utsatt min omgivning för och då främst mina barn, jag vet att jag har varit en usel mamma idag men jag ska försöka gottgöra er för ni är mitt ALLT, jag Älskar er och det hoppas jag att ni vet!!!  


Mår allt annat än bra och är så ledsen för ALLT jag gjort...

Jag hoppas att ni kan förlåta mig för det var verkligen inte med vilje som jag har varit otrevlig...

Tror inte att det blir mycket sömn för mig inatt, är faktiskt lite rädd för att somna ifall jag ska drömma...

Vet verkligen inte HUR jag ska komma vidare, om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kan gå vidare...


Önskar verkligen att jag inte sumpat det, jag kan inte och tänker INTE klandra någon annan för jag VET att det var JAG och ingen annan som gjorde fel....

Finns inga ord som kan förklara HUR mycket jag ångrar mig och önskar ha det ogjort, hade jag kunnat vrida klockan tillbaka så hade jag kunnat ge vad som helst för att få allt ogjort!!!


Är barnledig i helgen och på ett sätt så ska det bli skönt men samtidigt så skrämmer det mig, jag kan bara hoppas att jag klarar av detta, jag får försöka ta en dag i taget...

Om jag inte är kontaktbar så kan det bero på att jag antingen inte är hemma eller för att jag inte mår bra och håller mig undan, det bästa sättet att alltid nå mig på är sms för jag svarar när jag ser det och kan... Vill inte att någon ska bli orolig, jag har lovat några av mina närmaste vänner att jag ska höra av mig om jag mår värre...


Hoppas att ni vet att jag verkligen uppskattar er och att ni betyder enormt mycket för mig... 


Jag vill främst och mest be mina barn och "T" om ursäkt, jag ångrar verkligen vad jag gjort. Det låter säkert löjligt och patetiskt men jag skulle kunna ge vad som helst för att få det jag gjort ogjort, NI är de personer som stått/står mitt   närmast och det jag gjort ÄR oförlåtligt... 

Jag har inte rätt att be er förlåta mig men jag vill att ni ska veta att jag vet att jag gjorde fel, det var verkligen inte ok att utsätta er för det jag gjorde...

Till dig "T" vill jag bara säga, TACK för allt du gjort för mig och barnen. DU har varit som en riktig fadersfigur och man ska vara. Jag har tidigare berättat för dig att jag och barnen inte är vana vid det, du vet att det stämmer för även "S" sa till dig att det var DU som varit som en pappa till barnen när han inte fanns där...  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se