Direktlänk till inlägg 13 maj 2012

Lek, bus och mys

Av Catti - 13 maj 2012 13:49

Då var det söndag igen, blev sovmorgon och gick upp vid 10-tiden...

Jag och Filip stack iväg till lekplatsen där det blev bus och väl hemma så blev det lunch och mys, vet inte när de andra kommer hem...

Dagarna rullar på fort nu och det kommer vara en del att stå i, allt från kalas till skolavslutningar....

Har skrivit inhandlingslistan, på fredag så får det bli en sväng till Överby och köpa skor och eventuellt lite McDonalds...

På lördag är vi bjudna på fest och på söndag fyller en av sönerna år, på något sätt måste jag trolla ihop en tårta...

Filip verkar ha planer för sig och Tomas, han pratar om klättring, cykling, rally, karuseller och hårdroch....

Häromdagen så blev jag utfrågad vad jag önskar mig i morsdag och födelsedagspresent, jag känner att i år så får det bli överraskning.... Fick frågor om det ena och det andra så jag har ingen susning om vad som är i görningen....

Nu ska jag ta och fundera lite på vad det blir till middag...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se