Direktlänk till inlägg 12 maj 2012

Nyvaken...

Av Catti - 12 maj 2012 09:40

Vaknade nyss och skulle lätt kunna sova en stund till, kaffet är på gång och sedan är det dags att göra mig iordning och rocka igång dagen...

Har fått barnvakt idag så jag ska iväg en sväng  

Igår var det ingen bra dag men idag verkar det bli bättre, är lite lagom seg men det var väntat med tanke på gårdagens migrän..

Roade mig under gårdagen med att göra lite nya spellistor på Youtube, en är med olika låtar som jag har speciella minnen till   gjorde även en med filmerna där galningarna bombar vid arenan   lägger in länken nedan... 

Trots att jag mådde skit igår så lyckades jag fixa mat, tvätta, duscha, byta sängkläder och leka med Filip...

Nu är nog kaffet klart så det blir till att ta sig en stor mugg, få i mig mina tabletter och bläddra igenom tidningen innan jag börjar göra mig iordning för dagen...

Även om jag har några av mina   hemma så saknar jag de som inte är här   

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se