Direktlänk till inlägg 11 maj 2012

Blähhh

Av Catti - 11 maj 2012 08:50

Har inte fått en blund inatt, katten har varit helt galen... Är så trött att jag mår illa, kan inte lägga mig under dagen heller då jag har Filip hemma...

Vete fan hur jag ska orka med dagen, sömnbristen gör ju inte att tålamodet är det bästa heller...

Känns som att jag kommer stupa vilken minut som helst och om mina aningar stämmer så är ett migränanfall i antågande, kan det bli värre???

Antar att det bara är att bita ihop och hoppas att jag inte rasar ihop innan det är kväll, ibland suger livet verkligen åsneballe!!!

Fattar inte vad det är med Pissen, nu är hon på mig IGEN!!! Mindre kul känner jag just nu...

Får kanske prioritera rejält idag, kommer nog inte orka allt som egentligen behöver göras vilket får mig till att må skit då jag kommer efter med sysslorna...

Vet inte om det är någon idé att dricka kaffe heller, det har ju inte en uppiggande effekt på mig och risken är istället att magen rasar av sömnbrist och kaffe...

Ska försöka påminna mig om att få i mig tillräckligt med mat idag, blir ju inte bättre av att missköta intaget heller...

Nu ska jag försöka få iväg katten som envisas med att klänga på mig...

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se