Direktlänk till inlägg 10 maj 2012

Heaven or Hell??? Sometimes it´s both at the same time...

Av Catti - 10 maj 2012 18:23

Har inte sovit vidare bra inatt, drömmarna var både bra och dåliga...

Nu är jag trött som ett jävla ap-skaft, fryser också som ett skållat ollon  

Det har regnat hela dagen och när jag skulle hämta lillprinsen på dagis så öste det ner, var lagom kul så väl hemma blev det till att byta om till myskläder och fixa en mugg te att värma mig med...

Imorgon så blir det inget dagis, jag har lovat att vi antingen ska ta en busstripp eller hitta på vad som faller oss in... Filip har tjatat hål i huvudet på mig om att Tomas är bäst och om bussresan vi gjorde, får se om vi kanske kan ta bussen tur- och retur runt stan  

Kanske skulle vara lite smart och ta en busstripp till någon imorgon som bjuder på kaffe och har ett badkar att låna ut  

Just nu väntar jag på att Filip ska somna och att Linus ska komma hem så att jag kan lägga mig och sova, tror att jag kommer gäspa käken ur led snart...

Kanske ska ta och försöka skriva månadens inhandlingslista eller lösa lite korsord tills jag kan krypa ner under täcket och sniffa kudde, å andra sidan så kan det vara gott att somna till ljudet från teven...

Märker att jag är lite trött för jag har fått rätta en del stavningsfel så det är nog dags att försöka piggna till så att jag inte somnar före Filip...

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se