Direktlänk till inlägg 6 maj 2012

Men ojjjj

Av Catti - 6 maj 2012 14:50

Men ojjjjjjj, känner mig helt salig.... Har haft en underbar helg, tyvärr så tog den slut på tok för fort...

Det finns en person som får mig att tappa fattningen totalt, känns som att jag inte har någon kontroll men som jag sa igår så känner jag mig så trygg i personens famn och närhet, även om jag tappar kontrollen så känner jag mig trygg!!!!

Jag verkligen HATAR att inte ha kontroll!!!!

Idag blir det lite slit- och släng middag i form av pasta och köttfärssås, imorgon så får det bli ris med currykyckling...

Shit, klockan är snart 15.30 Inte lång tid kvar så ska lillprinsen nattas och sedan  är det dags för mig att dona innan jag själv slummrar in....

Passar på att ta mig en cigg på balkongen och lösa lite korsord *s*

Tjingeling...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se