Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

Äntligen

Av Catti - 4 maj 2012 12:32

Äntligen fredag igen och denna helgen är jag barnledig, samtidigt som jag saknar mina prinsar så känns det skönt att få vara lite ledig från mammarollen. Har börjat röjja upp lite samt slänga in tvätt i maskinerna, det är faktiskt lättare att få saker fixade i hemmet när man inte har barn som springer fram och tillbaka som pockar på uppmärksamhet...

Det tråkiga är att det gör så förbannat ont, stramar och svider av solbrännan när jag rör mig på olika sätt men jag är kvinna och fixar av lite smärta  

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen, har ju fått olika förslag men prio 1 är att få iordning i hemmet, känns mycket bättre efteråt...

Klockan är snart 13 och jag får hem mina prinsar på söndag vid 13-tiden, med andra ord så är jag barnledig i ungefär 2 dygn... Pratade precis med ex-maken som gnydde över att prinsarna (det är 2 som åker till honom) bråkade öhhh, so what???? Syskonkärlek samt att han ska egentligen inte klaga som inte haft dom på flera veckor och när han har dom så är det varannan vecka medans jag har 3 prinsar dygnet runt resten av månaden!!!

Nu är det dags att fortsätta dona och sedan ska jag slappa vid teven mellan tvättarna  

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se