Direktlänk till inlägg 1 maj 2012

1:a maj

Av Catti - 1 maj 2012 18:23

Vaknade av en pigg Filip, det var bara att rocka igång dagen...

Jag har donat i trädgårdslandet och Filip hade förbarmande över maskarna och döpte dom till hårdrocksmaskar i hopp om att jag inte skulle ha ihjäl dom  

Jösses vad jag slitit med att plocka ogräs, har varit ett så otroligt skönt väder idag...

Fick besök av kvinnan i mitt liv samt döttrar, blev fika på gräset...

Har nu lagt Filip och ska försöka få bort huvudvärken, tror att Christel blev lite besviken över att inte få träffa T  

Nu ska jag ta och slänga i mig Alvedon och mer vätska, kanske lyckas jag bli av med skallebangen innan jag ska sova....

Tjingeling...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se