Direktlänk till inlägg 30 april 2012

Måndag igen...

Av Catti - 30 april 2012 09:49

Loggade nyss in på banken för att kolla kontot, ingen rolig syn men jag tar för givet att det kommer in pengar på kontot idag från folk som är skyldiga... Vill ju inte tro att de skiter i att göra rätt för sig, de vet ju att de är skyldiga mig pengar och att mina barn drabbas om de inte betalar och SÅ grisiga kan ju inte folk vara att de bara skiter i det.....

Får se vad som händer, det är ju några timmar kvar innan dygnet är slut....

Har sovit ganska dåligt inatt, vaknade flera gånger...

Funderar på om jag och Filip ska gå och slänga lite bös idag samt ta en tripp till marknaden....

Nu ska jag kolla upp den lille busen som uppenbarligen har något fuffens för sig i badrummet....

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se