Direktlänk till inlägg 26 april 2012

Trött

Av Catti - 26 april 2012 15:35

Man brukar säga att man ska vara sig själv, men frågan är om det är så vidare kul i alla lägen...

Det är inte kul att bli utnyttjad av folk, trampad på och sedan få skit av när man inte ställer upp längre...

Jag är så trött på sånt folk, kom bara ihåg att det slår hårt tillbaka....

Har insett att jag är ensam, funderar på om jag ska ta och ändra på detta, kanske sätta "bollen i rullning" redan idag???

Gjorde en rejäl tabbe som bar hem tunga kassar från affären, sedan en tung tvättkorg och försökte städa... Har nu rejält ont men vem fan bryr sig om det???? Bara att bita ihop och göra det man ska eftersom ingen annan gör det...

Är så förbannat jävla spyfärdig på vissa personer....

Nu ska jag tvinga i mig mat, duscha lillbus, dona, fixa, greja och därefter kanske jag kan få lägga mig...

Imorgon är det fredag och jag borde handla lite inför helgen, kanske ska ta och fixa lite flintastek och potatisknyten???


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se