Direktlänk till inlägg 25 april 2012

Beslustångest

Av Catti - 25 april 2012 20:20

Suck så trött jag blir på mig själv, jag vill göra något med håret men VAD???

Ska jag färga, klippa, förlänga eller ta bort all färg jag har så att jag får tillbaka det ljusa???

Vill inte ta några förhastade beslut då jag inte vill ha varken, grönt, lila eller blått hår igen  

Idag så fick jag och Filip sällskap till Uddevallasjukhus, avslutade trippen med att bjuda på McDonalds. Det var det minsta jag kunde göra för att lill- och storbus roade mig både på dit- och hemvägen  

Ska snart se på teve innan jag kanske somnar, ska upp tidigt då jag ska infinna mig på ett möte där jag ska uttala mig om min ex-make inför hans läkarbesök.... Japp, EX-MAKE... 

Att varit gift i så många år (17) och helt plötsligt ha mitt "flicknamn" tillbaka samt säga ex, är lite ovanligt men jag ångrar INTE beslutena.... Barnen har "mitt" efternamn sedan ett bra tag och sedan den 16/4 så är jag skild och har ensam vårdnad....  

Näpp, nu ska jag ta och ladda bryggaren inför morgondagen...

En STOR   till mina goa    

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se