Direktlänk till inlägg 24 april 2012

ohhh baby....

Av Catti - 24 april 2012 11:16

Gillar det du gör, tror du redan vet om det också....   

Dagens möte blev inställt, imotgon blir det till att åka till Uddevalla sjukhus och på torsdag så ska jag på möte, vuxenpsyk ringde nyss och vill att jag kommer dit för att berätta hur jag upplevt situationen med en person...

Jösses vad jag längtar till helgen...

Har inte sovit mycket inatt, haft ont i svanken men det går nog över hoppas jag...

Funderar på attlägga mig tidigt idag, är så förbaskat trött....

Det är snart maj och just nu dricker jag glögg, vet inte om jag blivit tokig   men gott är det....

Nu ska jag se på tv en stund, får jag mer energi så drar jag mig ut i trädgårdslandet senare och flyttar lite plantor samt odlar lite frön...

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se