Direktlänk till inlägg 17 april 2012

Då var det klart...

Av Catti - 17 april 2012 09:32

DOMSLUT
Tingsrätten dömer till äktenskapsskillnad mellan parterna.
___________
Tingsrätten beslutar att Catti ska ha ensam vårdnad om de gemensamma
barnen Anton, 950520-xxxx, Linus 970727-xxxx och Filip, 070815-xxxx.
______________________
1
VÄNERSBORGS TINGSRÄTT DOM
2012-04-16
T xxxx-xx

YRKANDEN M. M.
Sökandena är gifta med varandra. De har tillsammans barnen Anton, Linus och Filip.
De har gemensamt ansökt om äktenskapsskillnad och begärt att tingsrätten ska
fastställa att Catti ska ha ensam vårdnad om sökandenas gemensamma barn.
Sökandena har haft betänketid. De har nu yrkat dom på äktenskapsskillnad.
DOMSKÄL
Det finns förutsättningar att döma till äktenskapsskillnad mellan sökandena.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Syster yster

17 april 2012 10:53

Woohoo =)

Grattis syrran <3
Kram Martiina m. familj

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se