Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Määäähhhh

Av Catti - 16 april 2012 17:13

Så trött jag blir, känns så frustrerande att bara vänta och vänta och vänta...

Helgens dumhet var droppen, dags att skärpa till sig tycker jag och acceptera läget!!!

Förstår inte varför en person skulle ge ut mitt nummer så att det skulle ringas och skickas sms till mig i hopp om att göra mig svartsjuk, jag har gått vidare och istället för att bli svartsjuk så önskar jag att personen blir minst lika lycklig som jag är på sitt håll...

Ligger i sängen och huttrar under täcket, ska bli så skönt att få sova om några timmar...

Till helgen så ska den äldste iväg till sin underbara flickvän och jag har lovat lill- och mellanbus att vi ska ha myshelg, ska hyra film och köpa något gott att mysa med...

Småglanar på teven och smådrömmer mig bort, hade en riktigt underbar helg och barnen var så lyckliga...

Får nog ta och hasa mig ut i köket och fixa lite te att värma mig med...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se