Direktlänk till inlägg 13 april 2012

Fredag den 13:e

Av Catti - 13 april 2012 15:04

Jag tror inte på att fredag den 13:e är en otursdag men idag har jag haft otur....

Min dammsugare gick av vid röret och det enda jag hittade att försöka laga den med var maskeringstejp, det fungerade inte så bra   så just nu skulle en händig karl vara välkommen....

Har inte sovit inatt då jag hade rejäl magknip men fick sovit 3 timmar på förmiddagen, för att hålla mig vaken så passar jag på att tvätta och pimpla kaffe även om jag inte blir pigg av kaffe så är det i alla fall något som håller mig sysselsatt genom att lyfta muggen  

Är ganska så trött nu och skulle inte ha något emot att få   med John Blund men det är bara till att bita ihop och försöka hålla mig vaken i några timmar till...

Linus kom nyss och berättade att jag slipper laga mat imorgon, DET ser jag fram emot  

Har tappat räkningen på hur många muggar kaffe jag druckit men det är nog dags att ladda bryggaren och få i sig några fler muggar...  

Börjar längta till den 11 oktober då jag och Tomas ska gå på WASP konsert i Trollhättan, biljetterna är redan fixade   

Tjingeling....


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se