Direktlänk till inlägg 11 april 2012

Åhhh

Av Catti - 11 april 2012 11:43

Jag kommer klättra på väggarna snart, gaaaahhhh....

Skickade ett mejl och personen ringde upp, efter det fick jag ringa ett samtal och det gick ganska bra...

Vet inte riktigt hur jag ska orka men jag får ta en dag i taget, det får bära eller brista men kämpa ska jag!!!

Snart är det helg och jag ska ha barnen, funderar på att även unna mig lite ansiktsbehandling och fotvård...

Barnen har varit på mig sedan jag kom hem i måndags och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, kan ju knappast trolla eller tvinga någon...

Pissen är galen, hon vill fortfarande inte att någon ska komma in i mitt sovrum eller lägga sig i min säng om jag ligger där... 

Hon löper och är helt till sig, stackars lilla gumman....

Idag ska jag försöka få tummen ur och börja skriva inköpslistan till nästa storhandling, alltid lika tråkigt att fundera ut vad man ska äta en månad framöver...

Nu ska jag se på Hem till gården och hoppas att tankarna flyger sin kos, kommer på mig själv med att få ett leende på läpparna av vissa tankar, foton eller sms....

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se