Direktlänk till inlägg 10 april 2012

Lycka

Av Catti - 10 april 2012 14:23

Vad är lycka egentligen??? 

Visst jag är lycklig som har mina 3 underbara söner men utöver det så skulle jag vilja finna lyckan i kärleken med...

Jag är snart skild och ska fylla 41 år, har ingen större lust att sitta ensam resten av livet...

Har fått olika råd/tips av vänner men jag känner mig inte sugen på någon blindate eller dejtingsida....

Är jag för kräsen??? Nej det tycker jag inte, nog måste det finnas en karl som passar in på mina krav... Jag vet att det finns men frågan är snarare om det finns någon som vill ha mig OCH mina barn???

Har ingen lust att leta på nätet eller leta på krogen heller, inser själv att det lär ju inte komma någon och ringa på mkin dörr så något kanske jag borde göra....

Min erfarenhet av män är ju inte direkt stor men har fått uppleva att det finns män som är MÄN och även såna som tror sig vara män men som istället mer är som barn...

Skit samma, tiden får utvisa hur det blir med den saken...

Helgen börjar närma sig och jag vet inte vad jag ska göra, hmmm.

Ooops, måste ta hand om fiskpinnarna nu...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se