Direktlänk till inlägg 7 april 2012

Frågor och svar

Av Catti - 7 april 2012 14:46

Har fått lite frågor de senaste månaderna och många av frågorna återkommer så för att folk ska slippa fråga så skriver jag ner några av dom här samt svaren...


Är det sant att du ska skilja dig?

- Ja det är sant!

Var det ett gemensamt beslut?

- Båda har skrivit under ansökan och fullföljdsanssökan...

Varför ska ni skilja er?

- För att äktenskapet har varit dött i många år och det var dags att bryta upp...

Är du singel?

- Jag ligger i skilsmässa...

Ska du ut och ragga nu?

- Varför skulle jag???

När är du skild?

- När ansökan gått igenom...

Ska du skaffa en ny pappa till barnen nu? (IDIOTFRÅGA!!!)

- Barnen har en pappa...

Ska du gå med i någon dejtingsida?

- Det har jag inga planer på över huvud taget...

Om du skulle vilja ha en ny man, hur ska han vara då?

- Barnkär, MAN, mörkhårig, ha humor, tatuerad, trygg, händig och mogen!!! Blonda och benrangel går fett bort!!!

Kan du tänka dig att vara med en tjej?

- Sorry men tjejer saknar något som jag föredrar...

Tror du att drömmannen finns där ute?

- Det VET jag att han gör, frågan är om JAG är hans drömkvinna???

Tror du att du kommer att hitta mannen i ditt liv?

- Vem säger att jag inte redan gjort det???

Gillar du sex?

- Jag gillar alla siffror    ... 

Vill du träffas och ha sex?

- Öhhhh, tror inte det du!!!

Vad tänder du på?

- Det vet  inte du och lär inte heller få reda på...


Vill även tillägga att jag INTE vill dejta/ligga med någon som:

- Är bekant/släkt till någon av mina ex!!!!

- Är ex/släkt med någon av mina vänner!!!!

Man gör INTE så enligt mig!!!! Det gör mig bara äckelmagad!!!!


Till sist...

Vill man ha med mig att göra så får man även mina barn på köpet för de är prio 1!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se