Direktlänk till inlägg 7 april 2012

Glad Påsk

Av Catti - 7 april 2012 13:42

Påskafton och jag  går emot firandet, idag blir det inga ägg här inte för jag är redan eggad  

Dagens meny får bli potatisknyten med marinerat kött, så gött...

Har sovit som en stock inatt förutom att det kom både samtal och sms som väckte mig, men jag somnade om och gick upp först vid 10.30  

Har fått en hel del frågor de senaste månaderna och många av frågorna är samma så jag funderar på om jag ska ta och skriva ner frågorna i ett blogginlägg och svara där för att folk ska slippa fråga mig, ska se om jag har tid för det senare idag...

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe innan jag rockar igång dagen med eventuellt främmat, kan kanske bli en bra helg med mys och bus om jag har tur  

Skickar en krya på dig hälsning till en person  

Tjingeling...   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se