Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Ajjj

Av Catti - 29 mars 2012 15:32

Idag har jag haft förjäkligt ont i svanken av diskbråcket men det är bara att bita ihop och gilla läget  

Imorgon så ska jag köra min underbara svärdotter och son till Trollhättan för Emma ska skaffa sin första tatuering... I helgen så ska jag troligtvis tillbringa en natt hos Christel och en natt hos Magnus, lär bli mycket tjöt om gamla tider och framtiden...

Är även bjuden till Elmia över påsken men vet inte om jag ska åka med, känns änna lite som att det där kapitlet är över för min del...

Snart är det dags att börja med middagen och sedan klättra upp i sängen... Sov inget inatt då jag pratade i telefon med en go tjej....

Föresten så får jag nog tacka Lexxus eller hans kompis för det gulliga sms:et jag fick hahaha

Tjingeling.... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se