Direktlänk till inlägg 20 mars 2012

Ohhhlalaaaa

Av Catti - 20 mars 2012 07:34

Sovit riktigt gott inatt, vaknade för en liten stund sedan och nu ska jag se till att få i mig kaffe och medikamenter... 

Pratade med några goa tjejer igår och nu ser jag fram mot nästa barnlediga helg, ska nämligen ut med brudarna och roa oss   

Jag har inte varit ute på flera år så det ska bli kul, dag och plats är bokad men frågan är vad jag ska ha på mig???

Tror att det kommer blir lite galet då båda tjejerna är lite tokiga av sig hahaha

Idag ska jag iväg med Filip och handla, sedan blir det hem och mysa  

Nu är det nog dags för mig att rocka igång dagen så får jag skriva mer senare om jag orkar...

Tjingeling... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se