Direktlänk till inlägg 19 mars 2012

Funderingar och beslut...

Av Catti - 19 mars 2012 11:02

I helgen så var det mycket funderingar och stora beslut som togs...

Efter att ha mått ganska skit ett tag så har jag äntligen kommit på rätt spår igen, jag har varit ganska flitig på morgonen och hunnit med att skriva in mig på af och även fått en timanställning...

Känns riktigt skönt att "vara tillbaka" och känna mig ganska bra till mods, en riktig lättnad faktiskt...

Det känns att det är vår och att jag kommer njuta av framtiden hur den nu än ter sig...

Ska iväg på ett möte senare idag och efter det vet jag ännu mer om framtiden, men den känns ljus oavsett tråkigheter och sorger som sker längs med vägen...

Nu ska jag börja fila på mitt cv som ska skickas till några ställen...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se