Direktlänk till inlägg 21 februari 2012

Inget annat betyder något!!!

Av Catti - 21 februari 2012 01:04

Hur hamnade jag här???

Vågar inte gå och lägga mig efter gårdagen... 

Ångesten jag hade igår var hemsk och jag var riktikt rädd....

Vet vad du sa men jag kan inte med att väcka dig!!!

Du behöver din sömn!!!

Älskar dig så att det gör ont, önskar att jag kunde hjälpa dig....

Jag kämpar, vet inte mot vad men likförbannat så kämpar jag!!!!

Livet har inte varit enkelt och man lär sig alltid något nytt för var dag som går sägs det, men vad har jag lärt mig idag??? Jo, att jag älskar dig!!!!

Jag är en person som verkar tuff och hård men med dig så är jag svag för du har fått mig till att tappa fattningen totalt!!!

Mina vänner säger att jag är körd, körd som i att jag inte har någon kontroll.... Det stämmer även om jag inte vill erkänna det!!!!

Du kom in i mitt liv och vände det upp och ner och jag älskar dig för det!!! Du ger mig mod men samtidig så är jag så svag när jag ser på dig...

En blick räcker och jag faller, handlöst!!! 

Du ligger och sover nu, i lugn och ro.... Du är och förblir den person jag lärt mig älska, visst har åren ändrat oss men ibland så känns det som att de år som gått inte finns!! De senaste (snart)5 månaderna som gått har varit 5 månader som jag aldrig kommer glömma!!! 

ÄLSKAR DIG TOMAS ALAMAA!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se