Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

Jag har fått nog nu...

Av Catti - 26 januari 2012 09:59

Min gräns är nådd, det med råge!!!

Är så trött på folk som lovar men inte kan hålla det dom lovat!!!

Eller folk som lånar men inte kan göra rätt för sig, men de värsta personerna är de som utnyttjar andra utan att ens känna ett uns av dåligt samvete....

Bara för att någon är snäll så betyder det inte eller ger någon rättighet att utnyttja, köra över eller behandla dom illa!!!

Inte på något sätt....

När jag är snäll så är jag på tok för snäll och det är inte bra, det vet jag... Men när det går för långt och jag blir förbannad så är det kört, jag ger en och då menar jag EN chans till bättring och tar man den inte så finns det inget hos mig att hämta!!!

Jag vill ha kvalitet på folket runt mig och inte kvantitet, jag samlar inte på umgänge, jag vill ha riktiga personer som finns där i vått och torrt vilket jag det senaste året fått lära mig kan vara svårt för en del...

Med andra ord, om man vill finnas i mitt och min familjs liv så får man också se till att behandla oss väl, annars så är det bara till att lämna oss ifred...

Inte så svårt egentligen om man tänker efter, har man lite vett och sunt förnuft så tänker man efter INNAN om det är värt att behålla eller mista personerna som man har runt sig!!!!

Tjingeling....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se