Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

22:e januari

Av Catti - 22 januari 2012 18:55

Idag har jag och sötnöten varit tillsammans i 3 månader, tiden går fort...  

När han vaknade så fick han kaffe och smörgåstårta, sedan har dagen rullat på...

Imorgon är det vardag igen och tanken är att när han åkt till jobbet så ska jag försöka få fixat lite i vårt nya sovrum  

Filip och Linus har varit hos sin pappa i helgen och kom hem idag, känns tomt utan  dom men detta är behövligt för oss allihopa!!!

Helgen har varit full av lugn och ro samt mycket mys med sovmorgnar, synd bara att min tå blev skadad... Gör ganska ont men det går över!!!

Känns lite knas att ha hittat min "ungdomskärlek" igen efter alla år och att han fortfarande är den underbara person han var då, bara den grejen att han grattade mig på vår 3-månaders dag idag och köpte blommor på+ nyår samt allt gulligt han säger... Jösses vilken underbar perosn han är....  

Det han gör och säger går inte att förklara mer än att jag älskar honom för just den person han är!!!!

Snart ska jag krypa ner i sängen och gosa ner mig i hans famn....

Tjingeling...

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se