Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

Kärlek, löften, livet

Av Catti - 19 januari 2012 15:23

Att vara kär innebär en hel del olika saker för alla individer, antingen så är vissa egoistiska i sin kärlek och vill sätta sig själv som prioritet 1, eller att man ska finnas där för varandra... Frågan är om inte den ultimata kärleken är att sätta sig i sista rummet hur jobbigt det än är?

Jag vet hur jag prioriterar och det står jag fast vid, det rör bara mig och Tomas....

Missförstå mig inte, mina barn kommer ALLTID att komma i första hand men efter det så kommer kärleken samtidigt som jag vägrar att ge upp min personlighet igen....   

Den senaste tiden har jag vaknat vid 3-snåret, vet ej varför    Det är inte ens 1 vecka kvar till Ulfs dödsdag och jag mår verkligen piss...

Har lovat att fixa Linus hår idag, är inte på humör med tanke på den nya medicinen men lovat är lovat och det försöker jag hålla...

Ska eventuellt få hjälp att fixa håret någon dag, det kanske piggar upp mig lite....

Nu ska jag försöka få lite gjort för Pissen har lekt rövare i badrummet hörde jag    

Tjingeling


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

19 januari 2012 15:43

Ja förstår att det känns jobbigt ! Men va skall man göra? Du får gärna höra av dej gumman ! Jag håller på hemma och fixa hela tiden ! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se