Direktlänk till inlägg 16 januari 2012

Måndag

Av Catti - 16 januari 2012 18:02

Måndag, har varit hos läkaren idag och fått det bekräftat att jag har halsfluss... Blähhh, 10 dagar med Kåveåpenin 1mg x 3 så min mage lär ju rasa  

Vilken tur jag har som haft älsklingen här, han har skött om mig, barnen och hushållet  

Måste bara säga att han är så jäkla underbar på alla sätt och vis,   verkligen honom för att han är just han!!!  OM nu någon missat vem han är så heter han Tomas... Ni som har mig som vän på fb vet nog vem han är  

Får nog vackert stå till svars nu, jag älskar honom för han är den finaste mannen på denna jord och mina barn avgudar honom! Den 22:e har vi varit "tillsammans" i 3 månader, men de känslor jag hade för honom 18 år sedan gör sig påminda och tiden har inget att säga till om!!!

Snart ska jag i säng och sniffa på älsklingen som luktar så förbannat gott, jag är nog en "Tomasholic"  

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se