Direktlänk till inlägg 14 januari 2012

Lördag

Av Catti - 14 januari 2012 18:01

Vaknade flera gånger i natt av att jag måde  fruktansvärt, febern har varit upp till 39.8 och jag har ont i kropp, hals och öron.

För första gången så har älsklingen fått fixa kafe, ta hand om maten samt hushållet.

Mår verkligeigen inget vidare, kom ur sängen vid 11.30 tiden och har haft feberfrossa i omgångar under dagen =(

Nu på kvällskvisten har jag börjat känna mig som en människa igen, ska försöka ta mig en dusch så kanske det känns  bättre sedan...

Fick en underbart god middag, fiskgratäng och potatis med citron.

Väntar på att få se vad läkaren säger på måndag, känns inte vidare bra just nu....

Dags att försöka rocka igång denna kvinnan, har jag tur så slipper jag febern snart....

Tack Tomas, du är bara så bäst   

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se