Direktlänk till inlägg 6 januari 2012

Fredag

Av Catti - 6 januari 2012 15:17

Då var det fredag igen, vet inte vad jag ska hitta på för att fördriva tiden med  

Gästerna har åkt och jag är barnledig till imorgon, tvätten och disken är avklarade...

Kanske skulle ta en promenad in till stan och hyra en film och köpa en pizza samt en stor godispåse??? Känns inte lockande att göra middag idag, å andra sidan så kan man ju köpa mat på krogen med har jag hört   

Tiden får utvisa vad som händer och sker, nu ska jag ta en mugg kaffe och glana på tv en stund...

Tjingeling...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

6 januari 2012 15:30

jAG TYCKER INTE ATT DU SKALL KÖPA DET ALLS UTAN SKALL DU GÖRA DET SÅ SKALL DU KÖRA HIT MED DET ...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se