Alla inlägg under december 2011

Av Catti - 6 december 2011 06:11

Första snön har fallit för denna vintern och jag börjar bli lite nervös, ska åka till Uddevalla sjukhus och hoppas verkligen att vägarna är ok...

Hade tänkt att fått garaget rensat igår men det får nog bli dagens projekt om L har lust att hjälpa till, A åker iväg några dagar så jag kan inte få hjälp av honom...

Gårdagen kändes allt annat än bra, hade hoppats på framsteg men det blev snarare tvärtom  

Har egentligen mest lust till att krypa ner i sängen igen men den tabben gjorde jag igår och råkade somna om och vaknade 10 minuter i 8, Filip skulle vara på dagis 8 så det blev ett jäkla liv och rörelse...

Fick ha ett snack med en person igår om att jag inte tycker om det den gör och att nu får det vara nog, förhoppningsvis så gick budskapet fram...

Alla har sina problem och tacklar dom på sina sätt, varje dag händer det något som formar oss till den person vi blir... För varje dag som går så händer det något som kanske ändrar oss, förhoppningsvis blir vi till bättre människor...

Det finns några få personer som vet en del om mig och min bakgrund, men det finns ingen som vet allt... En del håller jag för mig själv, blir bäst så... Kanske gör jag det för att inte riva upp några sår, eller så kanske det helt enkelt är som så att jag inte vågar tänka på vissa saker som hänt???

Jag vet att vissa som fått reda på en del om mig reagerar ganska starkt och jag förstår dom, men jag ser på det ur en annan vinkel då jag levt med det i så många år och har till viss del lyckats bearbeta det på mitt sätt...

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och mina mediciner, sedan är det kanske dags att väcka de stora killarna så att de kommer iväg till sina praktikplatser...

Filip får ligga och götta sig en stund till innan vi drar oss ut på de vita vägarna...

Tjingeling... 

ANNONS
Av Catti - 5 december 2011 16:11

Idag har varit en riktig skitdag, är inte på vidare gott humör och inte blev det bättre när jag var hos sjukgymnasten  

I morgon blir det till att ta sig till Uddevalla sjukhus med en av sönerna för kontroll, inget jag ser fram emot men som ensamstående mamma så är det bara att bita ihop och ta ansvaret ensam...

Just nu känns det mesta bara skit och helvete...

Känns som att jag skulle behöva lite fler ljusstrålar i mörkret...

Adjöss.... 

ANNONS
Av Catti - 4 december 2011 14:17

Söndag och jag började dagen med att ta en skön dusch följt av att fixa degen och baka lussekatter, sedan var det bara till att vänta på att grabbarna skulle vakna...

Har en lagom ledsen liten kille som inte vill le, han blev inte vidare glad när vi släppte av Tomas i Trollhättan efter att vi hämtat Linus...

Passade på att fika hos familjen Malmevik, alltid trevligt att träffa dom =)

Just nu så vet jag inte vad jag ska tro eller tycka om vissa saker/personer/situationer... 

Får helt enkelt ta och försöka reda ut en sak i taget och stå på mig, finns ingen orsak till att låta någon köra över mig...

Fryser som bara den nu och funderar på att krypa ner under täcket i soffan och kanske komma på vad som händer och fötter...

Det värsta är inte att förlora sitt hjärta till någon, det värsta är om personen inte tar väl hand om det!!!

Tjingeling...

Av Catti - 1 december 2011 16:17

Då var det 1:e december då, dagen har gått lite segt...

Väntar på att maten ska bli klar så att jag kan utfodra barnen, själv så är avsaknaden av matlust påträngande...

I natt sov jag riktigt gott och länge, beror nog på att Tomas sov här skulle jag tro...

Har klätt granen så nu står den där i hörnet fördig, paketen läggs inte under förrän närmare jul...

Känner mig lite knas just nu, vet inte om det beror på att jag inte tagit medicinen, får ta mig till apoteket imorgon och hoppas att receptet kommit in...

Fick ett erbjudande idag om att åka till annan ort och få roa mig, vet inte riktigt om jag ska nappa på det och i så fall när???

Har ju något som kallas ansvar för mina barn också, kan ju inte bara dra hur som helst utan att någon kollar dom...

Just nu längtar jag bara efter ett varmt skumbad men får hålla till godo med en varm dusch och sedan dra på mig myskläder och knöla ner mig i sängen och se på tv, roligare än så verkar det inte bli för mig... 

Fick "order" igår om att stänga av telefoner och dator i minst 7 timmar på raken så att jag får vila och sova riktigt, vet inte riktigt om det kommer att fungera men jag kan ju inte annat än att försöka...

Nu är det dags att kika till maten och sedan gömma mig...

Tjingeling...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se