Direktlänk till inlägg 28 december 2011

Onsdag

Av Catti - 28 december 2011 08:29

Onsdag och jag har inte sovit vidare mycket, får ta igen det vid annat tillfälle...

Igår kom älsklingen hit och han har som vanligt varit saknad, med sig hade han julklappar till mig och barnen från sina föräldrar  

Just nu så sover både Tomas och Anton, jag sitter och tråkar i väntan  på att Veronica ska komma på fika... Därefter drar vi oss iväg på en fika turné, ska försöka hinna med Lotta, Anneli samt en sväng till Tomas föräldrar...

Meningen var att vi skulle åkt till Göteborg men eftersom de kommer hit någon dag så väntar vi med den trippen, har en katt bakom mig som morrar när hon tittar ut genom fönstret nu  

Kanske ska ta och göra lite nytta i hemmet innan killarna  vaknar???

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se