Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Tisdag

Av Catti - 27 december 2011 08:16

Tisdag morgon, somnade vid 2 snåret och vaknade för en stund sedan.

Idag ska jag dona lite i hemmet, ska försöka städa när Filip har åkt. Alltid lättare när inte barnen springer runt fötterna, har några tvättkorgar som ska tömmas också...

Funderar på att avsluta dagen med vinterns första glögg, kanske ska spela lite Wii också för att njuta av lugnet???

Har Tomas gosiga katt här sedan några dagar och vi myser tillsammans, så gosig när hon gör mig och barnen sällskap...

Det är nog världens goaste katt, just nu sitter hon snett bakom mig på fönsterbrädan och tittar ut, kommer det någon så morrar hon och springer till ytterdörren hahaha

Nu är det nog dags för mig att rocka igång dagen och vänta på att barnen vaknar, sedan är det full rulle...

Tjingeling...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se