Direktlänk till inlägg 25 december 2011

Sur

Av Catti - 25 december 2011 16:15

Sur så in i h-vete och det tycker jag att jag har rätt till, detta kändes inte ok... Frågan är om personen inser tabben och försöker att bättra sig eller skiter den fullständigt i det???

Börjar verkligen få nog, kanske borde säga till men det gör jag inte innan det verkligen är på gränsen och då är det kanske för sent...

Anser att jag inte ska behöva säga hur man ska behandla andra personer, kan man inte klura ut det så är det inte mitt problem... 

Jag borde bli förbannad och fräsa ifrån men istället så är jag väldigt lik pappa och drar mig bakåt och helt plötsligt så är det för sent, inte bra men det är så jag fungerar... 

Idag har Linus åkt till sin pappa, Anton är hos sin tjej så jag och Filip har myst i soffan mest hela dagen. 

Kommer att vara barnledig några dagar nu till veckan och funderar på att åka iväg, behöver verkligen fundera ut lite kring mina tankar och kan jag inte göra det på hemmaplan så kan det kanske göras på annan ort???

Nu ska jag inta soffläge med Filip igen och se vad jag ska göra av resten av dygnet...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se