Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Onsdag

Av Catti - 7 december 2011 17:35

Då var det onsdag idag och jag har fått tid till ortopeden, sjukgymnasten skulle beställa någon maskin då han ansåg att förutom att tejpa min fot så behöver den även elstötar...

Livet är verkligen skit ibland, det är bara att bita ihop och gilla läget för jag mår inte bättre av att gräva ner mig men jag försöker att undvika socialt umgänge och få hälsan tillbaka...

Har en väninna som ständigt retar mig, hon anser att jag är kär som en fjortis   Kul att hon efter alla år får uppleva mig på detta sättet  

Den senaste tiden har jag börjat må bättre, hoppas att det håller i sig och att allt reder ut sig för alla...

Snart är det jul, jag och barnen ska vara hemma och mysa... Har vi tur så får vi besök av  

Måste ta mig i kragen och planera inköpen men den senaste tiden har jag inte velat eller orkat nästan något, får försöka att få tummen ur och skriva mina listor...

Fick ett redigt bra betyg i söndags, 40,5 poäng på en skalla 0-10 är fan inte illa pinkat, tack för den älsklingen  

Nu väntar jag på att Filip ska läggas, sedan är det dags för en varm dusch innan jag kryper ner i sängen och drömmer mig bort i min rosa bubbla...

Tjingeling

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se