Direktlänk till inlägg 29 november 2011

Tröttnat...

Av Catti - 29 november 2011 13:07

Börjar verkligen tröttna på folk som tar mig för given och utnyttjar mig för att sedan bara kräva mer och mer av mig...

Jag låter folk göra fel, även behandla mig som skit MEN de får en chans att bättra sig och tar man inte den chansen så är det kört...

Jag är värd mer än att trampas på, jag råkar faktiskt ha ett värde även om det inte är högt enligt vissa!!!

Fattar verkligen inte vad vissa personer håller på med, är det helt tomt i hjärnkontoret eller är det en pervers lek??? 

Tänk gärna vad och till vem man säger saker för tyvärr så kan det komma fram, i värsta fall så kan man stå där utan att inse att personen fått reda på vad man sagt och gjort...

Nu ska jag fortsätta med maten och sedan dra mig undan, vill inte och tänker inte utsätta mig för vissa personer mer för min gräns är nådd...

Treat me well, or go to hell!!! 

Så jävla enkelt är det faktiskt...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se