Direktlänk till inlägg 27 november 2011

Helt underbart...

Av Catti - 27 november 2011 17:45

Helgen har gått för fort, önskar att jag kunde vrida klockan tillbaka...

Har tillbringat lördag till söndag med Tomas utan barn!!! Det var helt underbart att kunna slappna av och inte känna stress över att behöva åka hem, bara njuta av älsklingens sällskap  

Igår åkte vi ner till Anneli som skulle tatuera in Tomas julklapp från mig och barnen, den blev riktigt bra och han verkar nöjd över resultatet  

Just nu är jag riktigt trött, vet inte hur det kommer sig men då jag sovit ganska många timmar sammanlagt men jag får kanske lägga mig tidigt ikväll...

Vet inte vem som saknar honom mest, jag eller barnen. Filip klängde som en klätter apa på honom när vi kom hem och struntade totalt i att hans pappa tittade på, det är ju helt enkelt så att barnen avgudar honom...

Direkt när Tomas åkt så frågade Linus när han kommer nästa gång, Filip blev ledsen och Antons kommentar ska vi inte ens gå in på...

Kan bara konstatera att den mannen är helt underbar och vi älskar honom oavsett...

Nu ska jag försöka få i mig lite mer kaffe och sedan lägga Filip i säng och slappa i soffan och drömma mig bort i min rosa lilla bubbla...

Tjingeling...


Tomas julklapp från mig och barnen...

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se